Η Royal Sugar χορηγός του 7ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ζάχαρης

Η Royal Sugar χορηγός του 7ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ζάχαρης
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η Royal Sugar ABEE, βιομηχανία μεταποίησης ζάχαρης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ήταν ο χορηγός του 7ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ζάχαρης (Platts EU Kingsman Sugar Conference 2017) που έλαβε χώρα στη Γενεύη στις 24-25 Απριλίου 2017.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 320 διευθυντικά στελέχη όλων των ισχυρών οίκων που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγοράς ζάχαρης.  To Συνέδριο διεξήχθη σε μια καίρια χρονική στιγμή, καθώς από 1 Οκτωβρίου 2017, αλλάζει ολοσχερώς το Ευρωπαϊκό καθεστώς εμπορίας ζάχαρης, με κατάργηση των ποσοστώσεων και απελευθέρωση των ποσοτήτων που θα μπορούν να παράγουν και να εξάγουν οι Ευρωπαίοι παραγωγοί. Στις ομιλίες και τα πάνελ συζήτησης ακούστηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλά και αντικρουόμενες προβλέψεις των ιθυνόντων σχετικά με το μέλλον της παραγωγής, των τιμών, των εξαγωγών, της ανταγωνιστικότητας και των διαφαινόμενων  κερδισμένων της επικείμενης μεταρρύθμισης.

-Διαφήμιση-

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Royal Sugar ΑΒΕΕ ήταν ο χορηγός του σημαντικού αυτού Συνεδρίου και η μόνη ελληνική εταιρία παρούσα.  Την εταιρία εκπροσώπησαν ο Ιδρυτής και Διευθύνοντας Σύμβουλος κ. Χρήστος Καραθανάσης, ο υιός του κ. Πασχάλης Καραθανάσης και η Διοικητική Διευθύντρια Ανάπτυξης κα. Έλλη Λίμπου. Η χορηγία και οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις της Royal Sugar στα πλαίσια του Συνεδρίου, είναι συνεπείς με τη στρατηγική εδραίωσης της εταιρείας ως αγοραστή ζάχαρης διεθνούς κύρους και τη σύναψη συνεργασιών που θα ενισχύσουν τη ραγδαία αναπτυσσόμενη πορεία της Royal Sugar και την απόκτηση σημαντικού μεριδίου στην αγορά ζάχαρης της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

-Διαφήμιση-
Delegate