Σε τροχιά ευθυγράμμισης ERGON και ΑΤΕ Ασφαλιστική

Σε τροχιά ευθυγράμμισης ERGON και ΑΤΕ Ασφαλιστική
-Διαφήμιση-
Delegate

Σειρά συναντήσεων με τους διαμεσολαβητές συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αλλά και το προσωπικό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ERGO, πραγματοποίησε η διοίκησή τους.

Οι συναντήσεις, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν δρομολογηθεί για την ευθυγράμμιση της λειτουργίας τους.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ο CEO των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα Θεόδωρος Κοκκάλας, αναφέρθηκε τόσο στο χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί σε οργανωτικό και νομικό επίπεδο, για τη λειτουργική σύγκλιση και τη συνένωση των εταιρειών «ERGO A.A.E. Ζημιών», «ERGO A.A.E. Ζωής» και «ΑΤΕ Ασφαλιστική», όσο και στην ανάγκη μεγιστοποίησης της αποτελεσματικότητας, ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και δημιουργίας νέας κοινής κουλτούρας, που θα προάγει τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών των υπό συνένωση εταιριών και θα αναδείξει τα ισχυρά σημεία του νέου οργανισμού, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών και ανταγωνιστικών προϊόντων σε συνεργάτες και πελάτες, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, Γενικών Ασφαλίσεων, Ζωής και Υγείας.

Ειδικότερα, ο κ. Κοκκάλας, απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της διοίκησης των εταιρειών της ERGO στην Ελλάδα, αλλά και αυτές των μετόχων, για τις αντοχές και την υπομονή που επέδειξαν τα τελευταία χρόνια, όταν υπό αντίξοες συνθήκες, εν αναμονή εξελίξεων, διατήρησαν την εταιρεία σε υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας. Απευθυνόμενος δε προς το προσωπικό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το επόμενο διάστημα, θα είναι μία περίοδος έντονης προσπάθειας για όλους, με στόχο την ομαλή συνένωση των τριών εταιρειών και την προσαρμογή της λειτουργίας τους με τους κανόνες και τις διαδικασίες του ομίλου ERGO. Σε αυτή τη σημαντική πρόκληση, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκριθούμε όλοι μας με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας, το ταλέντο και την ικανότητά μας», ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι και των τριών υπό συνένωση εταιριών, θα έχουν ίσες ευκαιρίες να αναπτύξουν την προσωπική εργασιακή πορεία τους σε ένα νέο, σύγχρονο και αναπτυσσόμενο οργανισμό».