Συνάντηση ΠΕΝΑ με τομέα αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας

Συνάντηση ΠΕΝΑ με τομέα αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας
-Διαφήμιση-
Delegate

Μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση με την Γραμματεία αγροτικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας είχε την περασμένη Τρίτη, η διοίκηση και εκπρόσωποι της Πανελλήνια Ένωσης Νέων Αγροτών.

Για περίπου δύο ώρες οι δύο πλευρές αντάλλαζαν απόψεις γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Η διοίκηση της Π.Ε.Ν.Α. κατέθεσε ψήφισμα για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους αγρότες σήμερα, ενώ παρέδωσε και συγκεκριμένες προτάσεις της για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου.

-Διαφήμιση-

Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών ήταν η αναγκαιότητα συνεχούς διαλόγου για την επίλυση των όποιων ζητημάτων απασχολούν τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας, ο οποίος αποτελεί για την ελληνική οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο

τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και ο σύμβουλος του Γραμματέα Π.Ε. για θέματα Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης.