Σοβαρό ατύχημα για γεωτεχνικό εργαζόμενη του ΕΛΓΑ

Συνάντηση ΕΛ.Γ.Α. με τους γεωργοκτηνοτρόφους του Δομοκού
-Διαφήμιση-
Delegate

Να αποκαταστήσει τη λειτουργία του ΕΛΓΑ καλούν με ανακοίνωσή τους την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι του Οργανισμού με αφορμή ατύχημα που είχε γεωτεχνικός-εργαζόμενη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εν λόγω εργαζόμενη στην προσπάθειά της να προλάβει, υπό την πίεση του χρόνου το λεωφορείο για τη μετακίνησή της, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ σημειώνει τα εξής:

-Διαφήμιση-
Delegate

«Η κατάσταση στον ΕΛ.Γ.Α  σχετικά με τις μετακινήσεις και την διενέργεια του εκτιμητικού έργου έχει φτάσει στο απροχώρητο και εξελίσσεται σε έναν επίκυνδο τραγέλαφο.

Χθές συνέβη  και ένα δυσάρεστο γεγονός με μία συνάδελφο γεωτεχνικό, όπου κατά την διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας της, κάτω από τις απαράδεκτες – όπως μας δημιούργησαν – εργασιακές συνθήκες, παραλίγο να συμβεί και το μοιραίο.

Λόγω της πίεσης του χρόνου για τη διεκπεραίωση του εκτιμητικού έργου και στην προσπάθειά της να προλάβει το μεταφορικό μέσο (λεωφορείο) για τη μετακίνησή της, την παρέσυρε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Η όλη η κατάσταση με εργατικά ατυχήματα δεν ήταν συνήθης σε τέτοιο βαθμό. Τελευταία με το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί στον Οργανισμό, τα πράγματα γίνονται ολοένα και περισσότερο επικίνδυνα βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική μας ακεραιότητα.

Πλέον βιώνουμε έναν ανεξήγητο «πόλεμο», μίσος και φθόνο από την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων Υπουργείων και της Κυβέρνησης, μας βάζουν απέναντι τους, θαρρείς και εγκληματούμε που με αυταπάρνηση τόσα χρόνια δίναμε και δίνουμε  και την ψυχή μας για τις υπηρεσίες μας στον Έλληνα αγρότη.

Τέλος, δεν πάει άλλο, η κατάσταση έφθασε στο σημείο μηδέν.

Κύριοι της Κυβέρνησης, οδηγείτε τα πράγματα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Σας δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι του ΕΛ.Γ.Α σε συμπόρευση με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα , δεν σας επιτρέψουμε να μας ξεκάνετε.

Τον αγρότη και τον ΕΛ.Γ.Α, τον αγαπάμε εμείς  περισσότερο από σας.

Λύστε τώρα το πρόβλημα του ΕΛ.Γ.Α. και αποκαταστήστε την λειτουργία του πριν είναι αργά…….

Το Δ.Σ.  του Π.Σ.Ε  ΕΛ.Γ.Α  εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του στην συνάδελφο μας και δηλώνει ότι θα συνδράμει με κάθε τρόπο  στην ταχεία αποκατάσταση της υγείας της».