Στα ράφια των Μy Market και Metro Cash & Carry το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη

Στα ράφια των Μy Market και Metro Cash & Carry το μεταλλικό νερό Θεόνη
-Διαφήμιση-
Delegate

Νέα συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market και τα Metro Cash & Carry εγκαινιάζει το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη.
Η συμφωνία θα φέρει το γνωστό νερό ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές της ελληνικής αγοράς.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νερό Θεόνη σύντομα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα My Market και Metro Cash & Carry στην Αττική και την ευρύτερη Θεσσαλία, από όπου και θα ξεκινήσει η νέα σημαντική συνεργασία. Η συμφωνία ακολουθεί μία δυναμική επέκταση του νερού Θεόνη κατά την τελευταία περίοδο και η νέα συνεργασία αναμένεται ότι θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση του νερού στην αγορά.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αποτελεί ένα νερό μοναδικού χαρακτήρα, γεύσης και σύνθεσης. Αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στη φυσική του γεύση.

Η εταιρεία

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, που εμφιαλώνει και προωθεί στην ελληνική και διεθνή αγορά των νερό Θεόνη, είναι μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.