Στην Αχαρνών μένει και το 2017 το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Προθεσμία έως 15/2 δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τα νέα οργανογράμματα υπουργείων και ΝΠΔΔ
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Μόνο μία νέα υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών , η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους πλέον κατοικοεδρευει στο παλαιό καπνεργοστασιο του Κερανη.

Αυτό ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλειδης Τσακαλωτος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β Πειραια των ΑΝΕΛ , Δημητρίου Καμμενου ο οποίος έχει κάνει επανειλημμένα ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

-Διαφήμιση-

Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως είναι στους στόχους της κυβέρνησης η μεταφορά δημοσίων υπηρεσιών για την εξοικονόμηση πόρων.

Ο Δημήτρης Καμμενος τόνισε στην δευτερολογια του πως μόνο από το υπουργείο Οικονομικών χάνονται για ενοίκια περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι ή κυβέρνηση εξετάζει το θέμα της μετεγκατάστασης υπηρεσιών, όχι μόνο στο υπουργείο Οικονομικών αλλά συνολικά και σημείωσε πως μέσα στο 2017 επίκειται να γίνουν μεταφορες υπηρεσιών από τά υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας και Πολιτισμού αφήνοντας έξω από το σχεδιασμό μεταφοράς υπηρεσιών τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

-Διαφήμιση-
Delegate