Στην οικογένεια της «Lucia’s Farm» εντάσσονται οι πατάτες «Μυρτώ»

Στην οικογένεια της «Lucia’ Farm» εντάσσονται οι πατάτες «Μυρτώ»
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Υπό το ενιαίο brand «Lucia’s Farm» διατίθενται πλέον στην αγορά οι γνωστές τομάτες “Lucia” και οι πατάτες “Μυρτώ”. “Οι τομάτες Lucia και πατάτες Μυρτώ ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια οικογένεια, η οικογένεια της Lucia’s Farm” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Εμείς στη Lucia’s Farm επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες και καλλιεργητικές μεθόδους ώστε να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα, υπέροχη γεύση, ασφάλεια και φρεσκάδα. Για να ενταχθεί ένα προϊόν στην οικογένεια Lucia’s Farm θα πρέπει να τηρεί αρκετές προϋποθέσεις και να εφαρμόζονται συγκεκριμένοι κανόνες και πρακτικές κατά την καλλιέργεια του», σημειώνει η ίδια ανακοίνωση.

Τα προϊόντα Lucia’s Farm καλλιεργούνται μέσω συμβολαιακής γεωργίας και στην παραγωγή τους εφαρμόζονται τα συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, που διασφαλίζουν την ποιότητα και τη φιλικότητα της παραγωγής μας προς το περιβάλλον. 

«Η υπόσχεση της Lucia’s Farm ‘Από το χωράφι στο πιάτο’ στηρίζεται στην πολύχρονη εμπειρία και την εξειδίκευση στην παραγωγή αγροτικών προιόντων, που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας για φρέσκα φρούτα και λαχανικά υψηλής ποιότητας, πλούσιας διατροφικής αξίας και αληθινής γεύσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

-Διαφήμιση-
Delegate