Στη Βουλή την Πέμπτη 6/10 ο επίτροπος Γεωργίας

Αρχές του 2018 η έκθεση για τα προβλήματα της αγροδιατροφικής αλυσίδας
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Την Πέμπτη 6/10, γύρω στις 11 το πρωί αναμένεται να μιλήσει στην αίθουσα της Γερουσίας της ελληνικής Βουλής, ο επίτροπος Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο επίτροπος Γεωργίας Φιλ Χόγκαν θα μιλήσει για την Αγροτική Πολιτική σε μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η οποία είναι αρμόδια μεταξύ άλλων για τις καλλιέργειες, την κτηνοτροφία, την αγροβιομηχανία, τον αγροτουρισμό και τις επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιρλανδός κοινοτικός επίτροπος Γεωργίας έχει την αρμοδιότητα, για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, τις επενδύσεις και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον αγροτικό τομέα, την αποτελεσματικότητα της χρηματοδότηση , τη μείωση των εκπομπών αερίου στη γεωργία και την απλοποίηση των συστημάτων πληρωμών, για τους αγρότες. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και έχει διευθύνει την αγροτική επιχείρηση. Στη χώρα του είχε υπουργικό θώκο Περιβάλλοντος, προτού αναλάβει κοινοτικός επίτροπος το 2014.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να μιλήσει για την αγροτική παραγωγή ακολούθως και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και να υπάρξουν ομιλίες και από άλλα μέλη της επιτροπής.

-Διαφήμιση-
Delegate