Συνάντηση Β. Κόκκαλη με τευτλοπαραγωγούς

Συνάντηση Β. Κόκκαλη με τευτλοπαραγωγούς
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου τευτλοπαραγωγών Πλατέος «Η Μακεδονία» και Μέλη της Ένωσης Αγροτών Farmers Union, είχε την Τετάρτη 26/4 στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης.

Οι εκπρόσωποι των τευτλοπαραγωγών ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν προτάσεις σχετικά με θέματα που απασχολούν την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων.

Από την πλευρά του ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι το υπουργείο είναι δίπλα στις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας επισημαίνοντας τη σημασία της τευτλοκαλλιέργειας για την αγροτική οικονομία.

-Διαφήμιση-
Delegate

«Ακούμε με προσοχή όλα τα αιτήματα των παραγωγών και θα συμπαρασταθούμε ενεργά ώστε να επιλυθούν διαρθρωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική γεωργία» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει η βούληση να ακούσουμε, να εξετάσουμε και να δώσουμε δίκαιες λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας. Ο πρωτογενής τομέας είναι για την κυβέρνηση μας η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και ευημερία».