Συνέδριο για τη σχέση βιομηχανίας τροφίμων-καταναλωτών στις 30 Νοεμβρίου

Συνέδριο για τη σχέση βιομηχανίας τροφίμων-καταναλωτών στις 30 Νοεμβρίου
-Διαφήμιση-
Delegate

Ένα ενδιαφέρον συνέδριο με θέμα: «H εμπιστοσύνη των καταναλωτών το στοίχημα της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών» λαμβάνει χώρα την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza στην Αθήνα.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι πώςη βιομηχανία τροφίμων και ποτών μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αναφορικά με την υγιεινή και την αυθεντικότητα των διαθέσιμων προϊόντων, με άξονες το κανονιστικό περιβάλλον, τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και τις τελευταίες εξελίξεις στην ασφάλεια τροφίμων από το αγρόκτημα, την παραγωγή, τη συσκευασία, την αλυσίδα εφοδιασμού και την πώληση στο ράφι.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, επαγγελματίες στον τομέα ασφάλειας και διαχείρισης ποιότητας τροφίμων και ποτών, ακαδημαϊκοί και στελέχη θεσμικών φορέων. Ο Διονύσης Διονυσόπουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, η Δρ. Αθανασία Κυρίτση της Agrino, ο Ιωάννης Ράπτης της Qualiment, ο Νίκος Φαραντούρης της Coca-Cola HBC Greece, ο Βασίλης Μαυρογιάννης της PepsiCo, η Αναστασία Αλετρά των T.G.I. FRIDAY’S Greece, ο Γιάννης Στοΐτσης της Agroknow, ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης του ΕΦΕΤ, ο Ιωάννης Σμαρνάκης της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων και ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος της

-Διαφήμιση-

Το συνέδριο φιλοξενεί και μία συζήτηση στελεχών της αγοράς με θέμα «Εξισορρόπηση διαφορετικών τεχνικών και τεχνολογιών για την επίτευξη της ασφάλειας των τροφίμων». Στο πάνελ συμμετέχουν οι: Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης βιολόγος – μικροβιολόγος Τροφίμων, Θανάσης Γκέρτσης από την Aμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσ/νίκης, Δρ. Κέλλυ Καλαντζή της ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα, Χριστίνα Πάνου της Olympic Catering, Βάσω Παπαδημητρίου από τον ΣΕΒΤ και συντονιστή τον Χρήστο Μουρτζιόπουλο της Μπάρμπα Στάθης.