Συντονιστική επιτροπή Κ. Μακεδονίας: «Ναι» σε συνάντηση με Γ. Δραγασάκη στις 15/2

Συντονιστική επιτροπή Κ. Μακεδονίας: Ναι σε συνάντηση με Γ. Δραγασάκη στις 15/2
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και κυβερνητικούς αξιωματούχους των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη 15/2 στην Αθήνα οι αγρότες της Συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας. 

Ειδικότερα, και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας και όσοι συντάσσονται μαζί τους εμφανίζονται θετικοί ως προς την συνάντησή τους με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των αρμόδιων υπουργείων, όπως προέκυψε από την συνάντηση, που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11/2.

-Διαφήμιση-

«Αντιλαμβανόμενοι το βεβαρημένο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, αποδεχόμαστε την πρόταση που μας έγινε να συμμετέχει στη συνάντηση που ζητάμε με την ελληνική κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της» επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Μαυρουδής Μηντσιούδης, αγρότης Χαλκηδόνας.

«Η συνάντηση κλείδωσε για να γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στις 3.00 το μεσημέρι στην Αθήνα, και με τη συμμετοχή των στελεχών της κυβέρνησης που η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β΄ Χαλάστρας Αχιλλέας Καμπούρης.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος είπε ότι στη συνάντηση που έγινε στις 11/2 στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Β΄ Χαλάστρας, που αφορά και «στη μεγαλύτερη μονάδα ξήρανσης και αποθήκευσης δημητριακών στα Βαλκάνια», όπως υποστήριξε, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, στις 14/2 στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα.

«Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν συμμετέχουμε σε κομματική συγκέντρωση» επισήμανε ο κ. Καμπούρης, προσθέτοντας, ότι «παρά τα πυρά που δεχτήκαμε, όσοι συντασσόμαστε με τη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε με γνώμονα την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων που καθένας από εμάς έχει».

Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας Νομού Σερρών, Στέργιου Λίτου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο μπλόκο του Προμαχώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
Delegate