Σύσκεψη για την πορεία του προγράμματος δακοκτονίας 2017 στη Λακωνία

Σύσκεψη για την πορεία του προγράμματος δακοκτονίας 2017 στη Λακωνία
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σύσκεψη με θέμα: «Η πορεία του προγράμματος της δακοκτονίας 2017» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/5 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκου.

Έγινε ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία του Διαγωνισμού Παγιδοθεσίας και ανάδειξης εργολάβων για τους δολοματικούς ψεκασμούς. Δόθηκε το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης προσφορών και διενέργειας διαγωνισμών. Εκτιμάται ότι στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα υπάρξουν προσωρινοί μειοδότες.

-Διαφήμιση-

Σε σχέση με το πρόβλημα που είχε προκύψει στην περιοχή Ασωπού-Παπαδιανίκων-Φοινικίου, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας διαβεβαιώνει ότι τα στοιχεία αντλήθηκαν με βάση το ελαιοκομικό μητρώο και τις δηλώσεις των παραγωγών στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Στην περιοχή Ασωπού-Παπαδιανίκων-Φοινικίου συνολικά δεν υπάρχει ουσιαστική μείωση.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μονεμβασίας και τον συνεταιρισμό Παπαδιανίκων, επισήμανε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα συνεργασίας ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για τους ελαιοπαραγωγούς κανενός εκ των τριών κοινοτήτων.

-Διαφήμιση-
Delegate