Θερμό καλωσόρισμα υπόσχονται στον Αποστόλου οι αγρότες στην έκθεση Zootechnia (βίντεο και φωτορεπορτάζ)

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Τα τρακτέρ αναμένονται να καταφτάσουν γύρω στις 2.30 μ.μ.», ανέφερε στο ypaithros.gr και ο Δραμινός αγροτοσυνδικαλιστής Χρήστος Γκόντιας, ο οποίος τόνισε ότι στη συνέχεια  αναμένεται να καθοριστεί και η περαιτέρω πορεία της κινητοποίησης. 

-Διαφήμιση-

«είμαστε εδώ όχι για να κλείσουμε δρόμους αλλά για να ανοίξουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα… η σημερινή συγκέντρωση έξω από την Zootechnia είναι μόνο η αρχή των κινητοποιήσεων μας. Πέρσι ήρθαμε εδώ γιατί θέλαμε να πούμε στην κυβέρνηση ότι δεν θέλαμε να υπογράφουν τα νέα μέτρα. Φέτος ήρθαμε για να βροντοφωνάξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτά. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς τον πρωτογενή τομέα» δήλωσε στο ypaithros.gr o Γιάννης Παναγής επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων.

«Δεν θα αφήσουμε τον υπουργό να κάνει εγκαίνια. Τα εγκαίνια θα τα κάνουμε εμείς», δήλωσε στο ypaithros.gr ο αγροτοσυνδικαλιστής Τρύφων Αράπογλου, από το δήμο Παγγαίου Καβάλας. 

Μόλις μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι αγρότες στο χώρο της έκθεσης «Zootechnia» στη Θεσσαλονίκη, επικρατεί ηρεμία. Λεωφορεία και τρακτέρ με αγρότες καταφτάνουν από διάφορες περιοχές της χώρας. Η είσοδος μπροστά από την έκθεση στη ΧΑΝΘ έχει κλούβες των ΜΑΤ, ενώ κλούβα υπάρχει και μέσα στην έκθεση.

Θερμό καλωσόρισμα υπόσχονται στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι αγρότες στην έκθεση Ζωοτεχνία

Στόχος των αγροτών είναι η συμμετοχή να φτάσει τουλάχιστον την περυσινή κινητοποίηση της Agrotica και να εμποδίσουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Αποστόλου, να τελέσει τα εγκαίνια.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν γίνει επεισόδια στην έκθεση «Agrotica» και παρά την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, οι παραγωγοί δεν τον άφησαν να κάνει τα εγκαίνια. 

-Διαφήμιση-
Delegate