Το απόγευμα 5/10 η εκδήλωση του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στην Αθήνα

sasoe-proti-sinantisi
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Εκδήλωση με θέμα «Στρατηγικές και στόχοι του Συνδέσμου για την ανασυγκρότηση του συνεταιριστικού κινήματος και την στήριξη του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα», διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 και  ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (αίθουσα «ΝΙΚΗ» ημιόροφος), Πανεπιστημίου 52- Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ.κ. Α. Κοντός και Β. Παρόλας αναφέρει:

Ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

«Στρατηγικές και στόχοι του Συνδέσμου για την ανασυγκρότηση του συνεταιριστικού κινήματος και την στήριξη του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 και  ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (αίθουσα «ΝΙΚΗ» ημιόροφος), Πανεπιστημίου 52- Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του  Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Αλέξανδρος Κοντός
Ο Γραμματέας της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Βασίλης Παρόλας

-Διαφήμιση-
Delegate