Ζάκυνθος: Συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ στο κόμβο της Λούμπας

Ζάκυνθος: Συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ στο κόμβο της Λούμπας
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Από την περιοχή της Λούμπας στην πόλη της Ζακύνθου, άρχισαν τις κινητοποιήσεις τους, οι αγρότες του νησιού, οι οποίοι περιμένουν τις αποφάσεις του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των αγροτών ώστε να κλιμακώσουν τις δράσεις τους.

Την Δευτέρα 23/1, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, τα πρώτα τρακτέρ έκαναν την εμφάνισή τους στο κόμβο της Λούμπας στην πόλη της Ζακύνθου.

-Διαφήμιση-

Ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Ζακύνθου, Τιμόθεος Φαραός, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισήμανε ότι «μετά από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίσαμε μια πρώτη συγκέντρωση ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να κλιμακωθεί και με μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου».

Και συμπλήρωσε: «Για τους αγρότες, τους φτωχούς ανθρώπους, το επόμενο διάστημα θα κλιμακωθεί ακόμα πιο πολύ αυτή η αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζεται, από την κυβέρνηση και από την Ευρωπαϊκή Ένωση» σημειώνοντας ότι «σήμερα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, ο κόσμος πρέπει να παλέψει για τα δικαιώματά του, να παλέψει για την ασφάλιση και για να έχει καλή τιμή πώλησης το αγροτικό προϊόν για να μπορέσει να επιβιώσει».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ 

-Διαφήμιση-
Delegate