Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό» τη Δευτέρα 1/3

Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος (ΙΠΚ) και η Συμβουλευτική Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΤΕ) του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Κτηνιατρική Ακαδημία (ΕΚΑ) και την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (ΕΚΕ) –Κλάδος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας και Τροφίμων-, με στόχο να ενημερώσουν κατά το δυνατόν καλύτερα τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του τομέα κρέατος,  διοργανώνουν ΑΝΟΙΧΤΟ WEBCAST με θέμα:

«Επισήμανση του κρέατος ως πρωταρχικό συστατικό» την Δευτέρα 1/3/2021 και ώρα 5.00 μ.μ.

Η βασική εισήγηση επί του θέματος, θα πραγματοποιηθεί από τον Σπυρίδωνα Β. Ραμαντάνη, DVM, Dr. med. vet., Diplomate European College of Veterinary Public Health, Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συντονιστής ο  Πρόεδρος του ΙΠΚ Απόστολος Ράντσιος.  

Στην συζήτηση έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι του ΕΦΕΤ. 

Ευπρόσδεκτοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι του τομέα κρέατος, στην πλατφόρμα  zoom.us  και στον σύνδεσμο 

Zoom meeting

Topic: Webinar ΙΠΚ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Time: Mar 1, 2021 05:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85426887576?pwd=R2JsK1RLdGlJc2tGWFdPZ0cwbTV0Zz09