Εκδήλωση για την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων, στις 2/3 στη Λάρισα

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και η εταιρεία Melissa Κίκιζας θα πραγματοποιήσουν, στο πλαίσιο της Agrothessaly expo, εκδήλωση με θέμα:

“Η επίδραση της κλιματικής αλλαγής στην ασφάλεια παραγωγής τροφίμων”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 02 Μαρτίου από τις 15:00 έως τις 17:00 στην αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης στη Λάρισα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΜΙΛΗΤΕΣ

«Κλιματική αλλαγή και γεωργική παραγωγή: το παράδειγμα της αγροκομικής αξιολόγησης των εμπορικών ποικιλιών σκληρού σίτου στη Κεντρική Μακεδονία»
Δρ. Ιωάννης Μυλωνάς, Γεωπόνος, Εντεταλμένος Ερευνητής. Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, Θεσσαλονίκη

«Προκλήσεις στην ασφάλεια τροφίμων σε μια εποχή που το κλίμα αλλάζει»
Δρ. Θεόδωρος Καλλίτσης, Κτηνίατρος. Διευθυντής Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

«Ασφάλεια Τροφίμων: Από το χωράφι, στο πιάτο του καταναλωτή»
Μανώλης Ρεπάνης, Διευθυντής διασφάλισης ποιότητας και ανάπτυξης νέων προϊόντων Melissa-Κίκιζας