Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Έρχεται τον Σεπτέμβριο το 17ο Εντομολογικό Συνέδριο

19 Σεπτεμβρίου 2017 - 22 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται τον Σεπτέμβριο το 17ο Εντομολογικό Συνέδριο

Το 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η δήλωση συμμετοχής-εγγραφής καθώς και η υποβολή περιλήψεων μπορούν  να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

H ελληνική εντομολογική εταιρεία ενημερώνει πως κάθε ερευνητική ομάδα και ανά θεματική περιοχή έρευνάς της θα πρέπει να κάνει προετοιμάσει μία συνθετική προφορική παρουσίαση ομοειδών ερευνητικών της αποτελεσμάτων παραπέμποντας σε συνδεόμενα εικονογραφημένα κείμενα (posters). Επίσης, κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μέχρι μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει εργασίες ως εικονογραφημένα κείμενα (posters). Τέλος, υπενθυμίζει ότι τα εικονογραφημένα κείμενα είναι ισοδύναμα με τις ομιλίες.

Εγγραφή Δήλωση συμμετοχής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο 17οΠανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Υποβολή Περίληψης

Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περίληψης της εργασίας σας (προφορικής ή εικονογραφημένης) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του 17ου ΠΕΣ.

Πρακτικά Συνεδρίου

Εργασίες που θα έχουν παρουσιαστεί στο 17ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα μπορούν να υποβληθούν προς κρίση και να δημοσιευθούν σε ειδικό τεύχος του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος «Entomologia Hellenica».

Διαγωνισμός εικονογραφημένων εργασιών φοιτητών

Καλούμε τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες) να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό εικονογραφημένων εργασιών δηλώνοντάς το στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας υποβολής περίληψης (μόνο για τις εικονογραφημένες εργασίες).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Σεπτεμβρίου 2017
Τέλος:
22 Σεπτεμβρίου 2017
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

ΓΠΑ

Χώρος Διεξαγωγής

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιερά Οδός 75
Αθήνα, Αττική 118 55 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210 529 4900
Ιστοσελίδα:
http://www.aua.gr/