Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα μελισσοκομίας από το κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»

26 Μαρτίου 2016

Ημερίδα μελισσοκομίας από το κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Ημερίδα μελισσοκομίας διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» στον Νομό Δράμας, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ν. Δράμας το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα με θέμα «Ανοικτή συζήτηση για μελισσοκομικά θέματα», θα υλοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, στις 10:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ), στο 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Θρασυβούλου Ανδρέας, η επαγγελματίας μελισσοκόμος κ. Ελισάβετ Λαζαρίδου και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ν. Δράμας, κ. Φώτης Κανετούνης.

Η μελισσοκομία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας. Το ελληνικό μέλι θεωρείται ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως, ωστόσο η ποιότητά του δεν αντιστοιχίζεται με ανάλογα οικονομικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει στη διεθνή αγορά. Ενέργειες που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και πολλά άλλα θα είναι το αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή και άμεση συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων μελισσοκόμων.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, τηλ 2521058175, e-mail: [email protected]

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Μαρτίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

ΔΗΜΗΤΡΑ

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο “ΔΗΜΗΤΡΑ”- Δράμας
5ο χλμ Δράμας-Θεσσαλονίκης
Δράμα, Δράμας Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2521058175