Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Καλαμάτα: Διημερίδα «Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα»

27 Μαΐου 2016 - 28 Μαΐου 2016

Καλαμάτα: Διημερίδα «Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα»

Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη» και το Ίδρυμα «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια» συνδιοργανώνουν για 3η χρονιά τη διημερίδα «Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα», με στόχο να προωθήσουν τις εξαγωγές αγροτικών διατροφικών προϊόντων της Μεσσηνίας. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Filoxenia, στην Καλαμάτα, με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Η διημερίδα αποσκοπεί και στην ενημέρωση των παραγωγών και των μεταποιητών της Μεσσηνίας ως προς τις δυνατότητες και τις προοπτικές που τους παρουσιάζονται για τις εξαγωγές των προϊόντων τους, ενώ θα τους παρουσιάσει την ευκαιρία για δικτύωση με μεγάλους ξένους αγοραστές.

Κατά το θεωρητικό μέρος της διημερίδας, θα γίνει ενημέρωση, μεταξύ άλλων, για την ποιότητα, τις εξαγωγικές προοπτικές, θέματα marketing και για τις νέες τάσεις της αγοράς. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα workshops με σκοπό την περαιτέρω ανάλυση βασικών θεμάτων σχετικά με τις εξαγωγές. Τις ενημερωτικές εργασίες της διημερίδας θα πλαισιώνουν απ’ ευθείας επιχειρηματικές συναντήσεις και επαφές (B2B meetings) των Ελλήνων συμμετεχόντων με τους επιχειρηματίες από το εξωτερικό.

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα μπορούν να συμμετάσχουν σε επαγγελματικές συναντήσεις με αγοραστές, ενδεικτικά, από την Ολλανδία, τη Γερμανία, τις σκανδιναβικές χώρες, το Βέλγιο, την Αγγλία και την Κύπρο, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα που εξάγουν (τυποποιημένα-συσκευασμένα δείγματα), καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια (προσπέκτους, καταλόγους προϊόντων κ.λπ.).

Η επίσημη γλώσσα των επιχειρηματικών συναντήσεων θα είναι τα αγγλικά.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Μαΐου 2016
Τέλος:
28 Μαΐου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Filoxenia Hotel Kalamata
Ναυαρίνου 265
Καλαμάτα,
Τηλέφωνο:
2721023166
Ιστοσελίδα:
filoxeniakalamata.com