Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σεμινάριο Advanced Mobile Marketing

23 Ιουνίου 2016 09:00 - 24 Ιουνίου 2016 17:00

Στις 13 Μαρτίου ο νέος κύκλος της e-Academy από την Εξέλιξη και την eSkills Center

Η Εξέλιξη, μετά τη μεγάλη επιτυχία των προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager,της e-Academy, δημιουργεί μια νέα σειρά εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα Cutting Edge Courses, που στοχεύουν να διαδώσουν τις πλέον σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα του digital marketing και της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Το Advanced Mobile Marketing είναι το πρώτο από τα Cutting Edge Courses, που έρχεται να καλύψει την ανάγκη εξειδίκευσης στο χώρο του mobile marketing. Με τον αριθμό των καταναλωτών που επιλέγουν το smartphone ή το tablet για τις καθημερινές συναλλαγές τους να αυξάνεται ραγδαία και με τις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες να διαμορφώνουν νέες ανάγκες και ευκαιρίες, το πρόγραµµα Advanced Mobile Marketing, αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για αυτούς που επιθυμούν να εξελίξουν την mobile marketing στρατηγική τους.

Μέσα σε 16 ώρες εκπαίδευσης και με εισηγητή τον Rob Thurner, κορυφαίο στον κλάδο του, το σεμινάριο προσφέρει την πλέον επικαιροποιημένη και στοχευμένη γνώση, προκειμένου οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τεχνικές και εργαλεία και να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση ώστε να σχεδιάζουν, συντονίζουν, υλοποιούν και αξιολογούν ολοκληρωμένες mobile marketing στρατηγικές.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του σεμιναρίου αποτελεί η σύνδεση της γνώσης που παρέχεται σε κάθε θεματική ενότητα με την εφαρμογή της στην πράξη στο πλαίσιο ομαδικών ασκήσεων και εφαρμογών.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
23 Ιουνίου 2016 09:00
Τέλος:
24 Ιουνίου 2016 17:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη
Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας
Ν.Ερυθραία, Ελλάδα