Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΔΟΚ: 2η επιμορφωτική ημερίδα για υγιεινή στα σφαγεία – συντήρηση και μεταφορά σφάγιων

11 Νοεμβρίου 2016 09:00 - 14:00

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά σφάγιων» διοργανώνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, στην Αθήνα.

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση με στόχο την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κρέατος. Η ημερίδα πραγματοποιείται με τη συνεργασία της αρμόδιας Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του ΥπΑΑΤ και με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχανικών Σφαγείων – Κρέατος (ΠΣΒΣ-Κ), υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η 2η ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται και πάλι σε ιδιοκτήτες – επικεφαλής και στους υπεύθυνους παραγωγής των σφαγείων οπληφόρων ζώων και πτηνοσφαγείων όλου του ελληνικού χώρου και αυτή τη φορά πραγματοποιείται στην Αθήνα ώστε να επιτευχθεί η πληροφόρηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων.

Θα κληθούν να συμμετάσχουν επίσης στελέχη του ΥΠΑΑΤ και των τοπικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και άλλων φορέων και επαγγελματιών (κρεοπώλες, επεξεργαστές) σχετικών με τον τομέα του κρέατος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους ενώ στους εκπροσώπους των σφαγείων θα δοθεί και επίσημη βεβαίωση συμμετοχής.

Η αρμόδια Διεύθυνση και το Τμήμα Σφαγείων και Λοιπών Εγκαταστάσεων Κρέατος και Προϊόντων Κρέατος του ΥΠΑΑΤ έχει εκδώσει ήδη εγκύκλιο προς τις Περιφέρειες και τις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής τονίζοντας τη σημασία της εκδήλωσης, ζητώντας παράλληλα την ενεργοποίησή τους για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Νοεμβρίου 2016
Ώρα:
09:00 - 14:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

ΕΔΟΚ