Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ελιάς και προϊόντων delicatessen

20 Μαΐου 2016 - 22 Μαΐου 2016

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ελιάς και προϊόντων delicatessen

Η Θεσσαλονίκη γίνεται για πρώτη φορά οικοδέσποινα του σημαντικότερου γεγονότος προώθησης εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, αρτυμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Στον επιβλητικό χώρο πρωτοποριακού σχεδιασμού των παλαιών σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, «Lab’Attoir», η διεθνής έκθεση «1st Gourmet Olive Exhibition» ανοίγει τις πύλες της στις 20-21-22 Μαΐου, ξεκινώντας ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του ΣΕΒΕ και του Thessaloniki Food Festival.

Η έκθεση αποτελεί ορόσημο στην προώθηση των εκλεκτών προϊόντων, όπου:

  • Κορυφαίοι χονδρέμποροι και αγοραστές από την Ευρώπη και την Ελλάδα έρχονται στην έκθεση τροφίμων να ανακαλύψουν νέα εκλεκτά προϊόντα από διαλεγμένους παραγωγούς. Ένας μεγάλος αριθμός επιβεβαιωμένων καλεσμένων (hosted buyers) από 17 χώρες, Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία καθώς και εγχώριοι αγοραστές, θα παρευρεθούν ως προσκεκλημένοι της έκθεσης.
  • Το κοινό της πόλης και οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να γευθούν εκλεκτά προϊόντα, να γίνουν επαγγελματίες γευσιγνώστες για μια ημέρα, να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να απολαύσουν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Η «1st Gourmet Olive Exhibition & Delicacies» δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση στο εξωτερικό, της υπεροχής της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, που βασίζεται στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση ελιάς και προϊόντων delicatessen

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Μαΐου 2016
Τέλος:
22 Μαΐου 2016

Χώρος Διεξαγωγής

Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία- πολυχώρος πολιτισμού Labattoir
26ης Οκτωβρίου 86
Θεσσαλονίκη, 546 27