Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Λαμία: Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα Leader

13 Ιουνίου 2016 19:00 - 22:00

Λαμία: Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα Leader

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φθιώτιδας-Ευρυτανίας, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο αγροτικός τομέας αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα της περιοχής, και στην προσπάθεια υπεύθυνης πληροφόρησης και ενημέρωσης σχετικά με τις νέες εξελίξεις, διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, σχετική ενημερωτική ημερίδα, που θα επικεντρώνεται στο θέμα της τοπικής αγροτικής ανάπτυξης στα πλαίσια του Νέου Προγράμματος Leader 2014-2020. Με αυτό τον τρόπο, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του, να συνδράμει ενεργά και ουσιαστικά στην επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας και στη στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτή, σε όλα τα επίπεδα της περιοχής μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα με θέμα «Τοπική Αγροτική Ανάπτυξη στα Πλαίσια του Νέου Προγράμματος Leader 2014-2020. Εμπειρίες και Ευκαιρίες» θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Α΄ κτίριο) τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 7 το απόγευμα.

«Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους γεωπόνους και μη, να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Ιουνίου 2016
Ώρα:
19:00 - 22:00

Χώρος Διεξαγωγής

Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας
Γεωργίου Γεννηματά
Λαμία, 351 00