Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία στην Ημαθία

5 Αυγούστου 2016 - 7 Αυγούστου 2016

1η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία στην Ημαθία

Η 1η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 έως 7 Αυγούστου στο εμπορικό κέντρο του Κοπανού. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα». Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές και πολιτιστικές αποδράσεις με βάση το ροδάκινο και τον οίνο και να γνωρίσουν την περιοχή.

Μέσα από ένα τριήμερο εκδηλώσεων, πλαισιωμένων από μουσικοχορευτικά σχήματα, γαστρονομικές αποδράσεις και πολιτιστικές ξεναγήσεις, δίνεται η ευκαιρία σε συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις και μεμονωμένους εμπόρους να προβάλουν τα μοναδικά προϊόντα της ημαθιώτικης γης στους επισκέπτες. Στόχος η καθιέρωση μιας εκδήλωσης μέσω της οποίας ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά την αρχαία κληρονομιά του τόπου, την σύγχρονη πολιτιστική παράδοση, αλλά και την παραγωγική δραστηριότητα. Δηλαδή, η δημιουργία ενός καινούργιου τουριστικού προϊόντος, προσαρμοσμένου στα πλεονεκτήματα του τόπου.

Η τριήμερη εκδήλωση του συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Αυγούστου 2016
Τέλος:
7 Αυγούστου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Πολιτιστικός Σύλλογος Κοπανού «Η Μίεζα»
Τηλέφωνο:
6948336399

Χώρος Διεξαγωγής

Εμπορικό Κέντρο Κοπανού Νάουσας
Νάουσα, 592 00