Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ)

16 Οκτωβρίου 2017 00:00 - 20 Οκτωβρίου 2017 00:00

Από 16-20 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το 28ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ). Στο πλαίσιο του συνεδρίου η ΕΕΕΟ, γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί Θεσσαλονίκη στις 16-20 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο”Porto Palace Hotel & Conference Center

Oι κύριες θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αφορούν τη Δενδροκομία, Λαχανοκομία,  Αμπελουργία, Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική τοπίου, Μελισσοκομία και Αρωματικά φυτά. Στόχος του Συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του κλάδου, η ανάδειξη των νέων τάσεων στην επιστήμη των Οπωροκηπευτικών, καθώς και η δημιουργία επιστημονικού βήματος για νέους Συναδέλφους.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα συγκροτηθεί από εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια που καλύπτουν τους σύγχρονους προβληματισμούς και τις τρέχουσες εξελίξεις της επιστήμης των Οπωροκηπευτικών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα υπάρχει πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα, καθώς η πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για περιηγήσεις σε αξιοθέατα, μουσεία και βυζαντινές εκκλησίες. Σ

Να αναφέρουμε ότι το ΤΕΙ Ηπείρου θα είναι εκεί. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνει προφορική παρουσίαση της εργασίας:

Ι.Λ. Τσιρογιάννης, Ν. Μαλάμος, Π. Μπαρούχας, Π. Μπαλτζώη, Κ. Φωτιά, Δ. Γιώτης, Γ. Τενέδιος, Ε. Τσουμάνη, Σ. Χήρας, Α. Χριστοφίδης Αρδευτική πρακτική στην καλλιέργεια ακτινιδιού στην πεδιάδα της Άρτας και αξιολόγηση της εφαρμογής του συλλογικού συστήματος υποστήριξης για τη διαχείριση της άρδευσης IRMAsys.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
16 Οκτωβρίου 2017 00:00
Τέλος:
20 Οκτωβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστοσελίδα:
http://www.28eeeo.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Porto Palace Hotel & Conference Center
Θεσσαλονίκη,Ελλάδα