Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας 7-11/10

7 Οκτωβρίου 2017 17:00 - 11 Οκτωβρίου 2017 00:00

Η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας 7-11/10

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στα Κοίλα Κοζάνης η 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 με 11 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.

Η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας 7-11/10Η ημέρα των εγκαινίων, που έχουν οριστεί για το Σάββατο 7/10 και ώρα 17:00, πλησιάζει και οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός στην περιοχή, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα της περιοχής μας, τις υπηρεσίες και γενικά για όλους τους κλάδους του «επιχειρείν», αλλά και τον πρωτογενή τομές της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως τονίζει και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης « η 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θα είναι μια έκθεση μέσα από την οποία θα αναδεικνύονται τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας. Με κύριο μέλημά μας τη στήριξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να δείξουμε ότι η Δυτική Μακεδονία επιδιώκει την εξωστρέφεια έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο τους ανθρώπους της βιοτέχνες, εμπόρους, ελευθέρους επαγγελματίες, παραγωγούς, όσο και τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της.

Παραγωγοί, μεταποιητές, έμποροι, επιχειρηματίες εν γένει άδραξαν την ευκαιρία και θα συμμετέχουν σε μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών, με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, η οποία θα αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταποιητών, εμπόρων, Παραγωγών, κατασκευαστών,επιχειρηματικών συμβούλων, και ανθρώπων της αγοράς.

Σημειώνεται ότι για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, στις οποίες «πρωταγωνιστές» θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής μας γενικότερα. Επίσης προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες «παράλληλες εκδηλώσεις» για την τόνωση της επισκεψιμότητας.

Η διοργάνωση γίνεται από το Επιμελητήριο Κοζάνης & το Εκθεσιακό Κοζάνης με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Οκτωβρίου 2017 17:00
Τέλος:
11 Οκτωβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης
Κοζάνη,Ελλάδα