Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

9η Πανθεσσαλική Γιορτή Σπόρων

1 Σεπτεμβρίου 2018

peliti-larisas
Το Πελίτι Λάρισας και η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου, σας καλούνε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 στην 9η Πανθεσσαλική Γιορτή Ντόπιων Σπόρων η οποία θα λάβει μέρος στους χώρους της Ιερά Μονή, στην Ανατολή Αγιάς.

Στην γιορτή, που έχει σκοπό την διάσωση και διάδοση των παλιών παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σπόρους από διάφορα λαχανικά. Θα ενημερωθούν επίσης για τις νέες νομοθεσίες που ισχύουν στην Ευρώπη για τους σπόρους, από την Κα Βάσω Κανελλοπούλου, συγγραφέα και δημοσιογράφο ειδικευμένη σε θέματα περιβάλλοντος.

Παράλληλα θα λειτουργεί αγορά βιολογικών προϊόντων, έκθεση φωτογραφίας από αγρότες που σώζουν σπόρους σε Ινδία και Βραζιλία και ξενάγηση στους χώρους της Ιεράς Μονής.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ελεύθερο γεύμα υπό τους ήχους του εργαστηρίου παραδοσιακής μουσικής «Μελωδία».

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής και αντί εισιτηρίου, μπορείτε να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, καφέ, χαρτικά, απορρυπαντικά που θα προσφερθούν στον Ξενώνα «Άργισσα» του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Σεπτεμβρίου 2018
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ανατολής
Ανατολή Λάρισας 400 03 Ελλάδα + Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2494 081289