Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Alterna Messinia 2016, στην Καλαμάτα

8 Φεβρουαρίου 2016 - 10 Μαρτίου 2016

Alterna Messinia 2016, στην Καλαμάτα

Για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Εναλλακτικός Τουρισμός παίρνει τη μορφή της έκθεσης, με στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Μεσσηνίας. Ο εναλλακτικός τρόπος δράσεων ξεκίνησε ήδη από τη συνέντευξη τύπου των διοργανωτών, η οποία έλαβε χώρα σε έναν διαφορετικό χώρο, σε ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλαμάτας!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Alterna Messinia 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου.

25 εκθέτες από την Δυτική Μεσσηνία, τη Μάνη και την Καλαμάτα έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι στόχοι της έκθεσης είναι:

  • Οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και τουριστικοί πράκτορες) να γνωρίσουν τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στο νομό μας, στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού (ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, κανό καγιάκ, θαλάσσια σπορ, καρτ, ιππασία, αναρρίχηση,paintball, beach volley).
  • Να δημιουργηθούν συνέργιες μεταξύ των επιχειρήσεων, έτσι ώστε το τουριστικό μας προϊόν να γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό στην ελληνική και διεθνή αγορά.
  • Η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο Horizon Blu (παραλία Καλαμάτας), θα γίνει συνάντηση γνωριμίας-εργασίας (workshop) με όλους τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες, η οποία είναι ανοιχτή για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για τον τουρισμό στην περιοχή μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Φεβρουαρίου 2016
Τέλος:
10 Μαρτίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτής

Masterworks 24100
Τηλέφωνο:
6944360670

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Αριστομένους 33
Καλαμάτα,24 133Ελλάδα