Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Athens Cheese & Food Festival: Και το ελληνικό τυρί έχει τη γιορτή του

14 Οκτωβρίου 2016 - 15 Οκτωβρίου 2016

33€

Το Athens Cheese & Food Festival, είναι γεγονός!

To μεγαλύτερο Festival για το τυρί και τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με τη συμμετοχή εκατοντάδων παραγωγών τυριού και εκλεκτών ποιοτικών προϊόντων από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα μοιραστούν συνολικά στους επισκέπτες ένα τόνο τυριού, ενώ στο πλαίσιο της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί για όλους τους συμμετέχοντες, πολλοί επισκέπτες θα έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να κερδίσουν το Τυρί της Χρονιάς.

Το Τυρί είναι εκλεκτή τροφή, συνδυάζει την υγεία με την απόλαυση, προσφέρει θρεπτικές ουσίες, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και επιπλέον είναι μία διεθνής τάση η ύπαρξη ποικιλίας τυριών σε κυρίως γεύματα ενώ συνδυάζεται επιτυχημένα με κρασί . Η τάση αυτή μεταφέρει τις αξίες της υγείας μέσω της καλής διατροφής , της συνύπαρξης σε κοινωνικά σύνολα και εκφράζει πλήρως το νέο τρόπο διατροφής και ζωής ο οποίος είναι λιτός, ορθολογικός και επιλεκτικός.

Στόχος είναι το Athens Cheese & Food Festivalνα αποτελέσει μία γιορτή καλών προϊόντων διατροφής σε συνδυασμό με όλες αυτές τις αξίες με βασικό όραμα και επιθυμία το μήνυμα πως: Ένα γαστρονομικό υπερθέαμα περιμένει τους επισκέπτες, το οποίο θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι chef: πιτιά Νισύρου, μαραθοτηγανίτες Σερίφου, κολοκυθοκεφτέδες Ρόδου, αρντιστά Αστυπάλαιας, μιρμιζέλι Καλύμνου, μπουρμπουρέλια Κεφαλονιάς, πουλέντα Ιθάκης, φάβα Αμοργιανό, ντάκος Κρητικός, χαλβάς Νάξου, Παριανή μακαρονάδα, ξεροτήγανα Λέρου, Τηνιακή πατατού, κατημέρια ανεβατά Σάμου, φακόρυζο Χάλκης και πολλές ακόμη γεύσεις και προκλήσεις περιμένουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο Athens Cheese & Food Festival συμπεριλάβαμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην ίδια ακριβώς λογική. Εξάλλου στη χώρα μας γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά από πλευράς των παραγωγών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, αγαπούν αυτό το οποίο κάνουν, επιθυμούν την προσφορά στο καταναλωτικό κοινό και διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση. Το Athens Cheese & Food Festival τους προσφέρει την εξαιρετική δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους και να τα διοχετεύσουν στην αγορά.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει:
Εκθέτες παραγωγούς Τυριού και πάνω από 800 κωδικούς ποιοτικών προϊόντων από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί πλήθος δραστηριοτήτων.

Γιατί είναι ξεχωριστή διοργάνωση:

 • Πραγματοποιείται για πρώτη φορά μία συνάντηση με εκλεκτά τυριά και εκλεκτά προϊόντα
  Υπάρχει μία σαφέστατη φιλοσοφία γύρω από την υγεία, την ευεξία, την ποιότητα ζωής , την οικογένεια, τη φιλία.
 • Έχουν σχεδιαστεί πολλά happenings
 • Θα δοθούν πολλά δώρα
 • Η διοργάνωση είναι πολυεπίπεδη ( παραγωγή – κοινωνία – ανάπτυξη )

Κάποια από τα δρώμενα:

 • Κερδίστε το τυρί της χρονιάς,
 • Εργαστήριο Τυριού,
 • Δοκιμάστε ποικιλίες τυριών και εκλεκτών τροφών,
 • Γίνε Chef στο ΣΕΦ,
 • Μάθε τις καλύτερες, πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές με τυρί και ποιοτικά προϊόντα και εντυπωσίασε.
 • Γνωρίστε τα Χρυσά Τυριά της Ελλάδας. Μάθετε τα αποτελέσματα του 4ου Διαγωνισμού Ελληνικών Τυριών και Γαλακτοκομικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ και στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 150 ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
Παρασκευή 14/10: 16:00 – 21:00| Σάββατο 15/10: 10:00 – 21:00 | Κυριακή 16/10: 10:00 – 20:00

Λεπτομέρειες

Αρχή:
14 Οκτωβρίου 2016
Τέλος:
15 Οκτωβρίου 2016
Κόστος:
33€
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Εθνάρχου Μακαρίου
Νέο Φάληρο, Αττικής 18547 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210 4893000
Ιστοσελίδα:
http://www.sef-stadium.gr/