Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέδριο των Ευρωπαίων Γεωργών Copa Cogeca

5 Οκτωβρίου 2016 - 6 Οκτωβρίου 2016

coppa-cogeca-sinedrio-athens

Το Συνέδριο των Ευρωπαίων Γεωργών, που διοργανώνουν οι ευρωπαϊκές αγροτικές και συνεταιριστικές οργανώσεις Copa-Cogeca στις 5 και 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα, αποτελεί το κορυφαίο πανευρωπαϊκό γεγονός για τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

Σε αυτό συμμετέχουν, κατά παράδοση, περίπου 400 σύνεδροι από τα κράτη-μέλη της ΕΕ, ενώ εισηγήσεις πραγματοποιούν εξέχοντες ομιλητές, όπως αξιωματούχοι της ΕΕ, ακαδημαϊκοί,  εκπρόσωποι αντιπροσωπευτικών οργανώσεων και επιχειρήσεων του ευρωπαϊκού αγροδιατροφικού τομέα κ.λπ.

Οι «Ευκαιρίες για την ευρωπαϊκή γεωργία: Πράσινη ανάπτυξη και δυναμικές αγορές» είναι το θέμα του φετινού συνεδρίου, που στόχο έχει είναι να ανοίξει τη συζήτηση για το μέλλον της ευρωπαϊκής γεωργίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένας οικονομικά βιώσιμος, αειφόρος και ανταγωνιστικός πρωτογενής τομέας.

Η κύρια σύνοδος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια, με θέμα «Αντλώντας αξία από καινοτόμες λύσεις: Τι πρέπει να αλλάξει», στο πλαίσιο των οποίων θα συζητηθεί η συμβολή της έρευνας, της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της βιωσιμότητας του ευρωπαϊκού πρωτογενούς τομέα.

Στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Γεωργών θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ο επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Φιλ Χόγκαν, η υπουργός Γεωργίας της Σλοβακίας, εκπροσωπώντας τη χώρα που έχει την προεδρία της ΕΕ το τρέχον εξάμηνο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τσέσλαβ Σικιέρσκι, ο διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Εδαφικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Βέρνερ Σμιτ, κ.ά. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις εκπρόσωποι κορυφαίων φορέων και επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα της ΕΕ.

 

ypaithros_hora_logos_RGB
Χορηγός επικοινωνίας

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Οκτωβρίου 2016
Τέλος:
6 Οκτωβρίου 2016
Ετικέτες Εκδήλωση

Διοργανωτής

Copa Cogeca

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10
Βουλιαγμένη,Αττικής166 71Ελλάδα