Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διεθνές μίτινγκ για το κρεμμύδι στην Ισπανία το Νοέμβριο

15 Νοεμβρίου 2017 00:00 - 16 Νοεμβρίου 2017 00:00

Διεθνές μίτινγκ για το κρεμμύδι στην Ισπανία το Νοέμβριο

Από 15-16 Νοεμβρίου όλος ο κόσμος από τον κλάδο του κρεμμυδιού θα βρεθεί στη 2η διεθνή συνάντηση για το κρεμμύδι (IOM 2017) στην πόλη Albacete της Ισπανίας.

Σημειώνεται ότι κατά την προηγούμενη IOM παραβρέθηκαν περισσότεροι από 350 συμμετέχοντες από 18 διαφορετικές χώρες και πέτυχαν το στόχο να μείνει η συνάντηση αυτή ως σημείο συνάντησης του συνόλου του τομέα με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων σχετικά με τις διαφορετικές καλλιεργητικές τεχνικές που ακολουθούνται σ’ όλο τον κόσμο.

Η επιλογή της πόλης Albacete δεν είναι τυχαία καθώς είναι μια από τις κύριες παραγωγικές περιοχής κρεμμυδιού στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Μάλιστα, η παραγωγή κρεμμυδιού της περιοχής αυτής είναι πάνω από το 1 εκατ. τόνους. Συγκεκριμένα, για το 2016 έφτασαν τους 1.343.655 τόνους, και έγιναν ο μεγαλύτερος παραγωγός για το προϊόν στην Ευρώπη.

Στην IOM 2017 θα συζητηθούν μεταξύ άλλων τα εξής:

  • οι νέες ποικιλίες
  • τα υφιστάμενα πρωτόκολλα ποιότητας,
  • η πρόοδος στον έλεγχο των παρασίτων και των ασθενειών της καλλιέργειας και
  • οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καλλιέργειες και την κατάσταση των αγορών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, στις 15 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί η ποιοτική ετικέτα «Onion of La Mancha» σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας έμφαση στα κρεμμύδια που καλλιεργούνται στην κύρια παραγωγική περιοχή της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια της 16ης Νοεμβρίου, θα εξεταστούν όλα τα θέματα σχετικά με την αποθήκευση των κρεμμυδιών, τις νέες εξελίξεις στα μηχανήματα συλλογής και συσκευασίας, καθώς και τα βοηθητικά μηχανήματα για τον κλάδο.

Το έντυπο για εγγραφή στο IOM 2017 είναι πλέον διαθέσιμο στις επίσημες ιστοσελίδες της εκδήλωσης: www.congresointernacionalcebolla.com και www.internationalonionmeeting.com.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Νοεμβρίου 2017 00:00
Τέλος:
16 Νοεμβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Albacete
Albacete,Ισπανία