Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για την προώθηση νέου βελτιωμένου προϊόντος Μυδιού

11 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση για την προώθηση νέου βελτιωμένου προϊόντος Μυδιού

Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου SUCCESS Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood Sector” το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση, που απευθύνεται σε σεφ και επαγγελματίες του κλάδου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 15:30, στο Capsis Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας καινοτόμων τεχνικών συντήρησης αποφλοιωμένων μυδιών, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν το νέο προϊόν μέσα από ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής τις οποίες θα προετοιμάσει αποκλειστικά για την εκδήλωση ο Γιώργος Μακρής, Corporate Executive Chef, CHC HOTELS.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των σεφ με το νέο βελτιωμένο προϊόν Μυδιού, και η εξοικείωσή τους με την παρασκευή εδεσμάτων με μύδια διαφορετικού τρόπου συντήρησης και εδεσμάτων παραδοσιακού/τοπικού χαρακτήρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο site της ARTION Conferences & Events και συγκεκριμένα ακολουθώντας το link http://tiny.cc/musselseventskg.

Εκδήλωση για την προώθηση νέου βελτιωμένου προϊόντος Μυδιού

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Δεκεμβρίου 2017
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Capsis Hotel
Θεσσαλονίκη,Ελλάδα