Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

8η Παγκρήτια Συνάντηση Κρητικών Γεύσεων στην Θεσσαλονίκη

28 Οκτωβρίου 2017 00:00 - 5 Νοεμβρίου 2017 00:00

Έρχεται η 8η Παγκρήτια Συνάντηση Κρητικών Γεύσεων στην Θεσσαλονίκη

Οι τοπικές γεύσεις της Κρήτης, σε συνδυασμό με τη μουσική, τον χορό και τον πολιτισμό της νήσου, «μετακομίζουν» το διάστημα από 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την 8η Παγκρήτια ‘Εκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδος» που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Έρχεται η 8η Παγκρήτια Συνάντηση Κρητικών Γεύσεων στην Θεσσαλονίκη

Είναι η τρίτη φορά που η διοργάνωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο προηγούμενες να έχουν πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση.

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, μεταξύ των οποίων λάδι, τυροκομικά, μέλι, βότανα, γλυκά, ρακί, κρασί, ενώ από την άλλη οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρητικά προϊόντα και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς.

Επιπλέον, στη φετινή έκθεση δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν και εκθέτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χώρος της ΔΕΘ-Helexpo θα αποτελέσει και ένα πολιτιστικό αντάμωμα, καθώς θα συμμετέχουν πολιτιστικά σωματεία από κάθε γωνιά της χώρας, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Η είσοδος για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Οκτωβρίου 2017 00:00
Τέλος:
5 Νοεμβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη,Ελλάδα