Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φάρσαλα: Εκδήλωση για τις καινοτόμες εφαρμογές στη γεωργία

19 Μαΐου 2016 18:00 - 21:00

Φάρσαλα: Εκδήλωση για τις καινοτόμες εφαρμογές στη γεωργία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Καινοτόμες εφαρμογές για τη βιώσιμη χρήση των υδάτινων πόρων στον τομέα της γεωργίας” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/5 2016 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρσάλων με τη συμμετοχή της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, την οποία θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Νίκος Παυλονάσιος.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 5, Ενέργεια 3 «σεμινάρια μεταφοράς τεχνογνωσίας», του Έργου Adapt2change «Προσαρμογή της γεωργικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στους περιορισμένους υδατικούς πόρους».

Στο εταιρικό σχήμα του Έργου, εκτός του συντονιστή φορέα που είναι το ΤΕΙ Θεσσαλίας, συμμετέχουν: το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών της Κύπρου, το ΤΕΙ Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΚΕΚ Ευρωπληροφόρηση Α.Ε. και η εταιρία ICON GROUP L.t.d.

Ο γενικός στόχος του έργου είναι να δείξει την προσαρμογή της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και στην περιορισμένη παροχή νερού. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Μαΐου 2016
Ώρα:
18:00 - 21:00

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων
Φάρσαλα
Φάρσαλα,40300Ελλάδα
+ Χάρτης Google