Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κιάτο: Η εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού

12 Μαρτίου 2018 18:00 - 20:00

Επιτραπέζιο σταφύλι: 3,5% μείωση στην ΕΕ εκτιμά το USDA, το 2016-2017

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Κιάτου Κορινθίας ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την εφαρμογή της ευφυούς γεωργίας στην καλλιέργεια του επιτραπέζιου σταφυλιού, που αποτελεί ένα από τα κύρια προϊόντα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν στο κοινό τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή των υπηρεσιών του gaiasense σε αμπελώνες της περιοχής μέσα από τη συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Πήγασος Αγροδιατροφή «7 Grapes».

Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για  τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν εφαρμόζοντας το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στην καλλιέργειά τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με όσους παραγωγούς εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εφαρμογή του gaiasense και στις δικές τους εκμεταλλεύσεις.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς επιτραπέζιου σταφυλιού και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, μεταξύ 18.00-20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Αφοί Μάλλιου», που βρίσκεται στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κιάτου-Στυμφαλίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημερίδα_Κιάτο gaiasense

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαρτίου 2018
Ώρα:
18:00 - 20:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

gaiasense
Ιστοσελίδα:
http://www.gaiasense.gr/

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο «Αφοί Μάλλιου»
Κιάτο, Κορινθίας 20200 Ελλάδα