Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ για τις βασικές αρχές διαχείρισης του Ηλίανθου

11 Μαρτίου 2017 18:00 - 21:00

Συμφωνία Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία για ενεργειακές καλλιέργειες με την «MILOILHELLASAE»

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μακροχωρίου Ημαθίας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών του Δήμου Αλεξάνδρειας ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των γεωργών για συνεχή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τις ήδη υπάρχουσες καλλιέργειες αλλά και νέες, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Βασικές Αρχές Διαχείρισης Καλλιέργειας του Ηλίανθου».  Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Μελίκης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Αναστασιάδης Άνθιμος, γεωπόνος, υπεύθυνος του  Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ,  ο οποίος  εξειδικεύεται  σε θέματα που αφορούν την καλλιέργεια του ηλίανθου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό  και μπορούν να την παρακολουθήσουν όσοι αγρότες, παραγωγοί, γεωπόνοι και φορείς σχετικοί με το αντικείμενο επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μακροχωρίου,  στην Υπεύθυνη του Κέντρου Γεωπόνο κ. Τσιλιοπούλου Μαρία  στο τηλ.: 23310- 41202, ή  στον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας, στον  Πρόεδρο κ. Λιολιόπουλο Τάσο στο τηλ.  6974730029.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Μαρτίου 2017
Ώρα:
18:00 - 21:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
Τηλέφωνο:
210 8392000
Email:
info@elgo.gr
Ιστοσελίδα:
http://www.elgo.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Μακροχωρίου
Μακροχώρι, Ημαθίας 613 00 Ελλάδα