Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Επιστροφή στο ημερολόγιο

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μαγειρικές Gourmet επιδείξεις στη Θεσσαλονίκη

5 Μαΐου 2017 11:00 - 7 Μαΐου 2017 20:00

Μαγειρικές Gourmet επιδείξεις στη Θεσσαλονίκη

H έκθεση ποιοτικών προϊόντων “Gourmet Exhibition” ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου, από τις 11:00-20:00, στο κτίριο Lab’attoir (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θεσ/νίκης-παλαιά Δημοτικά Σφαγεία), στη Θεσσαλονίκη.

Από το πρόγραμμά της έκθεσης για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες, όλο νοστιμιά, μαγειρικές επιδείξεις με 9 ξεχωριστές απολαυστικές συνταγές που και θα παρακολουθήσετε αλλά και θα δοκιμάσετε:

Παρασκευή 5/5

16:00–18:30 Στέλιος Παρλιάρος, Sweet Alchemy με 3 συνταγές.

Σάββατο 6/5

14:00-14:45 Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας με 2 συνταγές.

16:30–17:30 Μακεδονία Palace με 1 συνταγή.

Κυριακή 7/6

15:00-16:00 Μυρσίνη Λαμπράκη, chef & σύμβουλος μαγειρικής, συντάκτρια & συγγραφέας γαστρονομίας με 3 συνταγές.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Η είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι χωρίς χρέωση για τους επισκέπτες της έκθεσης. H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους. Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ ενώ για εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών είναι 12 ευρώ. Η είσοδος για το εμπορικό κοινό είναι δωρεάν.

Επίσης δωρεάν είναι η μεταφορά προς το Lab’attoir από και προς το Λευκό Πύργο, κάθε μισή ώρα για όλο το τριήμερο 5-7/5/17.

Για κρατήσεις θέσεων όπου είναι απαραίτητο (masterclasses, olive bar), μπορείτε να στείλετε την κράτησή σας στο [email protected] με θέμα την εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Μαΐου 2017 11:00
Τέλος:
7 Μαΐου 2017 20:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

Gourmet Olive Excibition
Τηλέφωνο:
2313 030 286
Email:
info@gourmetoliveexhibition.com
Ιστοσελίδα:
www.gourmetoliveexhibition.com

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θεσ/νίκης (παλαιά Δημοτικά Σφαγεία)
26ης Οκτωβρίου 86
Θεσσαλονίκη,546 27Ελλάδα
Ιστοσελίδα:
http://www.labattoir.org/