Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να δείτε αυτό τον ιστότοπο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας: Νέα δεδομένα του Γεωργικού κλάδου, Πολιτικές & Προοπτικές Βελτίωσης

26 Ιανουαρίου 2018 10:00 - 14:30

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018
10:00-14:30 | Κτήμα Μακένζυ | Λάρνακα

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα συμμετέχει στις εργασίες του Συνεδρίου, ως επίσημος προσκεκλημένος, με ομιλητή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Π. Κουφουδάκη.

Στην ομιλία του με θέμα «Στρατηγικοί τρόποι προβολής & προώθησης αγροτικών προϊόντων σε τοπικές αγορές και αγορές του εξωτερικού, μέσω καινοτόμων παραγωγικών διαδικασιών» ο κ. Κουφουδάκης θα μιλήσει για τους τρόπους προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων σε τοπικές αγορές αλλά και αγορές του εξωτερικού, μέσω μεθοδευμένων στρατηγικών που στόχο έχουν να προωθήσουν και να ενισχύσουν όσα προϊόντα υιοθετούν περιβαλλοντικό πρόσημο, αξιοποιούν την καινοτομία και τη γνώση καθ’ όλη  τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας ενώ συμβάλλουν στη μείωση των εισροών κατά τη διάρκεια των καλλιεργητικών πρακτικών, εξασφαλίζοντας την οικονομική βιωσιμότητα του παραγωγού και την αειφορία.  

Εισαγωγή Συνεδρίου

Ο κλάδος της Γεωργίας αποτελεί αναπόσπα στο κομμάτι της Κυπριακής Οικονομίας και χαρακτηρίζεται από προοπτικές, με προϋπόθεση την αντιμετώπισή του με σοβαρότητα, όραμα και στρατηγικό σχεδιασμό. Πολλές είναι οι μεταβολές που διαδραματίζονται στον συγκεκριμένο τομέα, οι οποίες κι επιτάσσουν την ευθυγράμμιση με το νομοθετικό πλαίσιο, από τους επαγγελματίες του κλάδου, ικανοποιώντας τις συναφείς τους υποχρεώσεις. Στόχος των νέων δεδομένων, η παραγωγή ποιοτικά αναβαθμισμένων, ασφαλών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων.

Ακροατήριο Συνεδρίου

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλους όσοι εμπλέκονται με τον Γεωργικό Τομέα, αλλά και προς επαγγελματίες από συναφείς κλάδους, όπως είναι: γεωργοί, αγρότες, βιοκαλλιεργητές, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, επιχειρηματικά στελέχη αγροτικού τομέα (τομείς παραγωγής, μεταποίησης κι εμπορίας αγροτικών προϊόντων, εφοδιασμού και υπηρεσιών), φορείς των αγροτικών οργανώσεων και οι εκπρόσωποι από τον κρατικό και ημικρατικό φορέα.

Το Συνέδριο

Ποιες είναι οι τάσεις και πολιτικές που θα κυριαρχήσουν στον Γεωργικό Τομέα; Πως επηρεάζονται τα γεωργικά προϊόντα και η απορρέουσα Οικονομία της Κύπρου; Με τι τρόπο θα διαμορφωθούν οι συνεργασίες, η προώθηση και το Εμπόριο; Πως μπορεί να βελτιωθεί η διανομή κι εξαγωγή των προϊόντων; Ποια επιδοτούμενα προγράμματα θα δώσουν πνοή κι ενίσχυση στους επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον Γεωργικό Κλάδο; Το Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας, μπαίνει στην καρδιά των γεγονότων κι εξελίξεων και δίνει λύσεις. Είναι μια συνάντηση αφιερωμένη στον κλάδο της Γεωργίας και τους εκπροσώπους του. Ως στόχο του έχει, να αναδείξει σημαντικά θέματα του κλάδου, νέα δεδομένα, προοπτικές και πολιτικές που ισχύουν σε Κύπρο κι εξωτερικό, ώστε να ευδοκιμήσει ακόμη περισσότερο και να ενδυναμωθεί ο τομέας της Γεωργίας στην Κύπρο.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018
Κτήμα Μακένζυ | Λάρνακα
Είσοδος Ελεύθερη
(απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις πατήστε εδώ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
10:00 - 14:30
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Κτήμα Μακένζυ
Λάρνακα, Κύπρος