- Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
FOODEXPO 2017: Σεμινάρια για την γευσιγνωσία ελαιολάδου από την ΦΙΛΑΙΟΣ
18 Μαρτίου 2017 11:00 - 20 Μαρτίου 2017 17:00
Η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ διοργανώνει πέντε δωρεάν ωριαία σεμινάρια με θέμα: “Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Ελαιολάδου”, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 18 έως 20/3. Εισηγητής είναι ο Χημικός και Γευσιγνώστης κος Βασίλης Καμβύσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΙΛΑΙΟΣ ενώ τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερό της ΦΙΛΑΙΟΣ στην έκθεση, Hall 3, Ε02/F01.
Οι ενδιαφερόμενοι για το ενημερωτικό σεμινάριο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2103238315 (κα Ισμήνη Τζέγκα), ή ηλεκτρονικά στο email [email protected], αναφέροντας όνομα και διευκρινίζοντας την ώρα ενδιαφέροντος ώστε δοθεί και η απαραίτητη πρόσκληση εισόδου στην έκθεση.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:
Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00 και 16:00-17:00
Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00
Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, ώρες 11:00-12:00 και 16:00-17:00