Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέντευξη Τύπου Κουντουρά, Τατούλη, Τσέγα στο πλαίσιο του συνέδριο WTFL Think Tank

2 Μαρτίου 2018 10:00 - 3 Μαρτίου 2018 17:00

Συνέντευξη Τύπου των Κουντουρά, Τατούλη και Τσέγα στο Costa Navarino

Συνέντευξη τύπου της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνου Τσέγα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 10.00 π.μ στο πλαίσιο των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου WTFL Think Tank στην αίθουσα συσκέψεων IDEA του ξενοδοχείου Costa Navarino, στην Πύλο Μεσσηνίας.

Το διεθνές συνέδριο WTFL Think Tank διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και φιλοξενείται στην Πελοπόννησο στις 2 & 3 Μαρτίου 2018. Στόχος του συνεδρίου είναι να τεθούν οι βάσεις και οι πολιτικές προτεραιότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξη Τύπου, η Υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Πέτρος Τατούλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του World Tourism Forum Lucerne Think Tank, κύριος Martin Barth, και ο Πρόεδρος του World Travel & Tourism Council, κύριος Gerald Lawless, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα των εργασιών του WTFL Think Tank και την προσπάθεια ανάδειξης του κεντρικού ρόλου της Ελλάδας στην πορεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Μαρτίου 2018 10:00
Τέλος:
3 Μαρτίου 2018 17:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Costa Navarino
Πύλος,240 01Ελλάδα
Τηλέφωνο:
2723 095000