Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ετήσια συνάντηση οινοπαραγωγών

25 Φεβρουαρίου 2018 11:00 - 20:00

Η ετήσια συνάντηση οινοπαραγωγών διοργανώνεται από την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα.

Το περίφημο «Peloponnese Wine Festival»  θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 47 παραγωγών –Brands από 9 περιοχές, όχι μόνο της Πελοποννήσου.

Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην γνωριμία μεταξύ επαγγελματιών του είδους με εκπροσώπους του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αμπελώνα της Ελλάδας. Στην παρουσίαση νέων εσοδειών, κρασιών από διεθνείς ποικιλίες και πειραματικές οινοποιήσεις δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και της ιδιαιτερότητας της Πελοποννησιακής γης.

H εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά σεμινάρια-masterclasses τόσο για επαγγελματίες όσο και για οινόφιλους αλλά και μια ημερίδα που θα φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά των οινοποιών της Πελοποννήσου και τις αναζητήσεις τους για το μέλλον του Πελοποννησιακού αμπελώνα.

Στο site του Φεστιβάλ βρίσκουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή των κρασιών σε περιοχές της χώρας και λεπτομέρειες από τις παραγόμενες ποικιλίες των οίνων. Aξίζει να κάνετε το κλικ και στο quiz του site το οποίο απαντώντας σε 6 ερωτήσεις μπορεί να βρει κάποιος ποια ποικιλία της Πελοποννήσου ταιριάζει περισσότερο στα γούστα του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
11:00 - 20:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Ιουλιανού 33
Αθήνα,10433