Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συμπόσιο της διεθνούς οργάνωσης για το κρασί – Wine in Moderation στη Σαντορίνη

2 Νοεμβρίου 2017 00:00 - 3 Νοεμβρίου 2017 00:00

Συμπόσιο της διεθνούς οργάνωσης για το κρασί - Wine in Moderation στη Σαντορίνη

Συμπόσιο της διεθνούς οργάνωσης για το κρασί – Wine in Moderation στη Σαντορίνη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου

H αξιοποίηση της οινοτουριστικής εμπειρίας για την προώθηση του μηνύματος της υπεύθυνης και με μέτρο κατανάλωσης κρασιού βρίσκεται στο επίκεντρο του φθινοπωρινού συμποσίου της Wine in Moderation (WIM) που θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου.

«Υπεύθυνος Οινοτουρισμός και Οινικός Πολιτισμός» είναι το θέμα του συμποσίου, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του WiM Τζόρτζ Σέϊντμαν, την πρόεδρο του διεθνούς οργανισμού για το κρασί – International Organisation of Vine and Wine, Μόνικα Κρίστμαν και τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) Ι. Βογιατζή.

Συμπόσιο της διεθνούς οργάνωσης για το κρασί - Wine in Moderation στη Σαντορίνη

Η πρώτη μέρα των εργασιών είναι αφιερωμένη στον οινοτουρισμό (ως πολιτιστική κληρονομιά, στις παγκόσμιες τάσεις που τον χαρακτηρίζουν και στη σύνδεση με το WiM), ενώ στη δεύτερη θα συζητηθούν οι βασικές δράσεις του WiM και η εφαρμογή του σε εθνικό επίπεδο. Στο Συμπόσιο θα πάρουν μέρος κορυφαίες προσωπικότητες του οινικού κλάδου από πολλές χώρες.

Υπενθυμνίζεται ότι η διεθνής οργάνωση Wine in Moderation, στόχο έχει να εμπνεύσει έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής και να συμβάλει στη μείωση των βλαπτικών συνεπειών του αλκοόλ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
2 Νοεμβρίου 2017 00:00
Τέλος:
3 Νοεμβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Σαντορίνη
ΚυκλάδεςΕλλάδα