Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

3 Νοεμβρίου 2017 00:00 - 5 Νοεμβρίου 2017 00:00

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει το Νοέμβριο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Χειροτέχνικα η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself έρχεται στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

σημαντικότερη συνάντηση όσων αγαπούν τη χειροτεχνία ετοιμάζεται για ένα τριήμερο γεμάτο με δημιουργία, έμπνευση και θετική διάθεση. Η Χειροτέχνικαμεγαλώνει, ανανεώνεται και περιμένει τους λάτρεις του Do-It-Yourself !

Χειροτέχνικα 2017 trailer

Το trailer της νέας Χειροτέχνικα! Σε περιμένουμε!

Δημοσιεύτηκε από Χειροτέχνικα στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα επικρατήσει και φέτος, με πάνω από 80 σεμινάρια χειροτεχνίας και 50 Παρουσιάσεις τεχνικών και υλικών αλλά και 3000τμ με αγορά υλικών και εργαλείων.

Οι επισκέπτες θα μάθουν να χρησιμοποιούν χρώματα για να αναπαλαιώσουν τα έπιπλα τους αλλά και τεχνικές διακόσμησης για να δουν τα καθημερινά αντικείμενα με διαφορετική ματιά. Θα μάθουν να πλέκουν, να ράβουν, να φτιάχνουν κοσμήματα αλλά και να χρησιμοποιούν εργαλεία για τις κατασκευές τους. Θα γνωρίσουν από κοντά αξιόλογους εισηγητές από το χώρο της χειροτεχνίας για να εμπνευστούν από τις τεχνικές τους!

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει το Νοέμβριο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

 

Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών και εργαλείων θα βρίσκονται εκεί για ακόμη μια χρονιά, για να τους προμηθεύσουν με τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες τους και να τους ενημερώσουν για ότι νέο κυκλοφορεί. Οι βασικές κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: υλικά χειροτεχνίας, ζωγραφικής, κοσμήματος, decoupage, πλεξίματος, ραπτικής, ζαχαροπλαστικής αλλά και εργαλεία, χρώματα και υλικά για όλες τις DIY κατασκευές τους.

Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις δημιουργίες και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!

Λεπτομέρειες

Αρχή:
3 Νοεμβρίου 2017 00:00
Τέλος:
5 Νοεμβρίου 2017 00:00
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Περιστέρι,ΑττικήςΕλλάδα