Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία: Πανελλαδικό συνέδριο στη Λάρισα

4 Οκτωβρίου 2017 08:00 - 6 Οκτωβρίου 2017 17:00

Συνάντηση ΣΕΚ με Γ. Τσίπρα για τιμές στο γάλα και φέτα

Τη Λάρισα επέλεξε η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (ΕΖΕ) να διοργανώσει τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο τον Οκτώβριο (4/10/17 – 6/10/17), με σκοπό την ενημέρωση των μελών της και κάθε ενδιαφερομένου στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη ζωική παραγωγή.

Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα γενικού ενδιαφέροντος και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών, από τα διάφορα ζωοτεχνικά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά εργαστήρια ζωοτεχνικής κατεύθυνσης, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αντιμετωπίζουν οι γεωτεχνικοί (γεωπόνοι, κτηνίατροι), με έμφαση στα θέματα εκτροφής θηλαστικών, πτηνών, ψαριών, σαλιγκαριών κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία διοργανώνει κάθε χρόνο και ένα πανελλαδικό επιστημονικό συνέδριο, προκειμένου να προωθήσει τη βασική και την εφαρμοσμένη γεωτεχνική έρευνα, που πραγματοποιείται στα διάφορα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής.

Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο θα είναι οι πρόσφατες εξελίξεις στη φέτα και οι συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με Νότια Αφρική και Καναδά, από τον ομότιμο καθηγητή γαλακτοκομίας Εμμανουήλ Ανυφαντάκη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
4 Οκτωβρίου 2017 08:00
Τέλος:
6 Οκτωβρίου 2017 17:00