Οι Women in Olive Oil Greece διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων με τίτλο “Farm to Bottle”  με σκοπό να στηρίξουν και να καταρτίσουν τις Ελληνίδες γυναίκες που δουλεύουν με το Ελληνικό ελαιόλαδο. 

Αυτή την Παρασκευή 04-12-2020 και ώρα 18.00-19.00, υλοποιείται το τελευταίο μέρος του κύκλου με θέμα: Τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου.

Η Κική Ζηνοβιάδου, Επιστημών Τροφίμων, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Perrotis College Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ξεμπλέκει το νήμα της νομοθεσίας σχετικά με την ετικέτα και μας εισάγει στην διαδικασία εμπορίας του ελαιολάδου. Εισαγωγή θα γίνει, επίσης, στο νέο σύστημα “Nutri-score”, το οποίο έχει θορυβήσει τον Ευρωπαϊκό χώρο του ελαιολάδου!

Τα εργαστήρια υλοποιούνται μέσω ΖΟΟΜ. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο  [email protected] με τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο / Τηλέφωνο / Νομός / Ενασχόληση με το ελαιόλαδο (π.χ. Παραγωγός, σεφ, διατροφολόγος)