Μελέτη Κομισιόν: Τι εμποδίζει την καταπολέμηση της νοθείας στο ελαιόλαδο
Η υψηλή οικονομική αξία του ελαιολάδου σε σύγκριση με άλλα τρόφιμα στην ΕΕ, δεδομένου ότι η ευρωπαϊκή κοινότητα παράγει το 69% του παγκόσμιου όγκου, καθιστά συχνά ευάλωτο το προϊόν σε υψηλούς κινδύνους απάτης ή μη συμμόρφωσης, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει η Ένωση στο πλαίσιο των αντίστοιχων ελέγχων. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Κομισιόν σχετικά με … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μελέτη Κομισιόν: Τι εμποδίζει την καταπολέμηση της νοθείας στο ελαιόλαδο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί