Στο μικροσκόπιο της επιστημονικής έρευνας η ποντιακή κουζίνα
Τη φιλοσοφία, τις μεθόδους μαγειρικής, τα υλικά, αλλά και τις συνταγές μιας κουζίνας με μεγάλη παράδοση, ιστορία και εξαιρετικό διατροφικό ενδιαφέρον πρόκειται να μελετήσει έρευνα του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αφορά την κουζίνα των Ελλήνων του Πόντου, η οποία θα εξεταστεί επάνω στους διατροφικούς πυλώνες της, στην ιδιαίτερη αξία των τροφίμων και … Συνεχίστε να διαβάζετε το Στο μικροσκόπιο της επιστημονικής έρευνας η ποντιακή κουζίνα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί