ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για της ζημιές οι ροδακινοπαραγωγοί

Να προβούν άμεσα σε δηλώσεις ζημίας για τις συγκομίσιμες ποικιλίες με δική τους ευθύνη στις υφιστάμενες αναγγελίες που λήγουν στις 31 Ιουλίου προτρέπουν τα μέλη τους οι οργανώσεις ροδακινοπαραγωγών. Είχε προηγηθεί νωρίτερα την Τετάρτη 26 Ιουλίου σύσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ υπό την προεδρία του Φάνη Κουρεμπέ και με τη συμμετοχή εκπροσώπων των καλλιεργητών, βουλευτών της Πέλλας και της Ημαθίας καθώς και ανώτατων στελεχών της Περιφέρειας. Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Φάνης Κουρεμπες από την πλευρά του ανέφερε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα προχωρήσει άμεσα σε σύσταση επιστημονικής ομάδας για τη διερεύνηση των αιτιών.

27/07/2017

Αναστάσιος Τρυπιτσίδης / Δηλώσεις στην «ΥΧ» / 11ο Συνέδριο GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Αναστάσιου Τρυπιτσίδη στην δημοσιογράφο της «Υπαίθρου Χώρας», Βικτωρία Αποστολοπούλου, στο πλαίσιο του 11ου Συνεδρίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

26/05/2025 11'' διάβασμα 1' 21"

Γεώργιος Κεφαλάς / Δηλώσεις στην «ΥΧ» / 11ο Συνέδριο GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιου Κεφαλά στον διευθυντή της εφημερίδας «Ύπαιθρος Χώρα» Νίκο Γαργαλάκο, στο πλαίσιο του 11ου Συνεδρίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

26/05/2025 13'' διάβασμα 2' 19"