ΡΕΠΟΡΤΑΖ Θεσπρωτία ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ ΥΧ

Οδοιπορικό στη Θεσπρωτία / στην «ΎΧ» της Παρασκευής

Γη και θάλασσα γεμάτες δώρα Πρώτος σταθμός του οδοιπορικού της «ΥΧ» στη φιλόξενη Ήπειρο, η Θεσπρωτία. Η μαγεία του τοπίου, τα επιβλητικά βουνά, η κοιλάδα του Αχέροντα και τα κάστρα συνέθεταν το παζλ αυτής της γης, που αποτελεί ακόμη μία πηγή πλούτου γι’ αυτήν τη χώρα.

11/02/2016 0' 18"

Δ. Σταμενίτης – ΥφΑΑΤ: Ανοίγει σύντομα το σύστημα για την ενίσχυση των θερμοκηπιακών καλλιεργειών

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιος Σταμενίτης, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV για το πρόγραμμα “Ανάπτυξη Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών” που πρόκειται να ανοίξει σύντομα.

03/04/2025 20'' διάβασμα

Κ. Φιλιππακόπουλος – «Μαγικός Κήπος»: Λιγότερο νερό & καλύτερο παραγωγικό αποτέλεσμα μέσω υδροπονίας

Ο Γενικός Διευθυντής της θερμοκηπιακής μονάδας υδροπονικής παραγωγής λαχανικών και μυρωδικών “Μαγικός Κήπος”, Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος, με αφορμή την ημερίδα «Παραγωγή υδροπονικών κηπευτικών: Διατροφική αξία και επιπτώσεις στο περιβάλλον», που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μίλησε στο YpaithrosTV, σχετικά με τη σημασία προβολής της υδροπονίας

03/04/2025 22'' διάβασμα